Cât te costă dantura pe implant prin SUPER oferta Stoma Urgent?

Treci peste frica de costuri mari și tratamente dureroase! Descoperă cum poți beneficia de un implant de calitate la un preț accesibil!

Loss Weight
Loss Weight

Acces instant gratuit!

Primești o copie GRATUITĂ a noii mele oferte pentru evaluarea unui plan de tratament accesibil:
 "Cat te costa dantura pe implant prin MEGA oferta Stoma Urgent!"
Direct pe whatsapp si poti sa ne intrebi orice detaliu doresti despre interventie, costuri, implant.
 Furnizându-ne informațiile dvs. sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dvs. în conformitate cu Politica noastra de confidentialitate.

Da, vreau sa aflu MAI MULTE despre planurile de tratamente prin implant calitative și accesibile!

CE VEI DESCOPERI IN BROSURA:

AFLA CUM POTI BENEFICIA DE UN implant de calitate (si de lucrările pe implant) esalonat, pe etape fără să apelezi la rate.

  • Cum sa depășești instant frica de tratamente costisitoare si dureroase - chiar dacă ți se pare ca nu este posibil! 
  • ​Cum poți beneficia de un plan de tratament pe implant bun si accesibil! 
  • A​FLA CUM Poti SA EVITI PROTEZA: Purtarea protezelor mobile și absența sarcinii pe os duc la resorbția semnificativă a osului. Va fi mai greu sa optezi ulterior pentru LUCRARE FIXA! 
  • ​CUM POTI BENEFICIA DE UN implant de calitate (si lucrările pe implant) esalonat, pe etape fără sa apelezi la rate. Avem un sistem de rate disponibil, dar de cele mai multe nu este NECESAR. 
  • ​In aceasta brosura veți descoperi răspunsurile la toate întrebările legate de planurile de tratament, de etapele necesare, alternativele si costurile.
OFERA-I ZAMBETULUI TAU STRĂLUCIREA PE CARE O MERITA CU UN IMPLANT DENTAR!

IMPLANT DENTAR DE CALITATE LA DOAR 1000 LEI?

Descoperă planul potrivit chiar și în situațiile în care exista mai mulți dinți lipsa. 

În absența totală a dinților, tratamentul cu implanturi dentare este cea mai bună opțiune de tratament, deoarece vă permite să beneficiați de o lucrare protetică stabilă, confortabilă, perfect funcțională, care vă va reda zâmbetul natural pierdut.
  • SOLUȚIA 1: o proteza pe implant, aceasta ar necesita minim 4 implanturi. Se poate opta pentru un plan de implanturi eșalonat.Se poate opta pentru o proteza provizorie si apoi adaugarea coroanelor.
  • ​SOLUȚIA 2: o lucrare fixa pe implant, iar aceasta necesită între 6 și 8 implanturi. 
  • Există mai multe metode de tratament cu implanturi dentare în cazul edentației complete, dintre care medicul, împreună cu pacientul, alege cea mai potrivită opțiune. 

Descoperă în broșura toate avantajele și dezavantajele diverselor tipuri de tratament, pentru a putea alege varianta optimă.

©2021 Stoma Urgent